Kvinden bag

Jeg hedder Camilla er 28 år og bor i Gentofte.
Jeg er stifter og ejer af virksomheden Pas På Min Jord som jeg startede i sommeren 2019.
Virksomheden er blevet til på baggrund af mit store engagement for bæredygtighed og formidling af det til børn i alle aldre.

Mit mål er at lære børn om miljøet, klimaet og
bæredygtighed, hvor hovedfokuset ligger på at skabe bøger og materialer i børnehøjde, uden at skræmme.

Bag alle udgivelser ligger gennemarbejdede
og veldokumenterede analyser af børns indlæring, interesser og udvikling. Det danner grobund for, at alt mit arbejde er skrevet for at give børn de bedste betingelser for at lære om et emne, der for nogen kan være komplekst at formidle.

Børnebog - flaskens rejse - klimaet - Pas På Min Jord

Jeg hedder Camilla er 28 år og bor i Gentofte. Jeg er stifter og ejer af virksomheden Pas På Min Jord som jeg startede i sommeren 2019. 

Virksomheden er blevet til på baggrund af mit store engagement for bæredygtighed og formidling af det til børn i alle aldre.

Mit mål er at lære børn om miljøet, klimaet og bæredygtighed, hvor hovedfokuset ligger på at skabe bøger og materialer i børnehøjde, uden at skræmme.

Bag alle udgivelser ligger gennemarbejdede og veldokumenterede analyser af børns indlæring, interesser og udvikling. Det danner grobund for, at alt mit arbejde er skrevet for at give børn de bedste betingelser for at lære om et emne, der for nogen kan være komplekst at formidle.

0