Læseguide

Du sidder nu med en bog i hånden eller med en nysgerrighed om, hvordan du kan give et barn en vigtig viden de kan bruge resten af livet. Om du er forælder, familie, ven eller måske en helt fjerde, så læs med og bliv klogere på hvordan du styrker den 0-3 årige i at læse Flaskens Rejse sammen med dig.

Bogen Flaskens Rejse handler om en flaske på afveje, der rejser igennem farverige miljøer, med spændende dyr og natur, for til sidst at havne det rigtige sted: Nemlig i en skraldespand til plastikflasker.
Historien er udformet til den tidlige daginsitutionsalder (0-3 år) og tager hensyn til farver, illustrationer og tekst i børnehøjde.

Klimaet debatteres som aldrig før og vi begynder så småt at inkludere vores børn i en mere bæredygtig hverdag. Bogen er blevet skabt på baggrund af min store passion for bæredygtighed, med henblik på hvordan vi lærer vores børn om klimaet, uden af skræmme.

Udviklingen af bogen og læseguiden er sket i samråd med pædagoger og pædagogiske fagbøger og fagsider, for at understøtte mit arbejde. Alt sammen med fokus på Flaskens Rejse matcher alderssvarende indlæringsevne, men også hvordan barnet i de forskellige aldre har brug for forskellig oplæsning.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage Læseguiden.

0